Obiecte Sanitare de Lux

ISTORIA COMPANIEI

Compania noastra face parte dintr-un grup de firme ce aduna atat in spatele sau cat si in al personalului propriu ani frumosi de experienta atat in zona premium a obiectelor sanitare cat si a spatiului de wellness atat public cat si rezidential.

Filozofia companiei este aceea de a gasi solutii complete pentru clientii sai propunand solutii personalizate care sa se plieze atat pe elementele tehnice are proiectului cat si pe bugetul alocat.
Un alt concept al companiei este acela de consiliere atat in privinta preinstalarii produselor ( pentru a evita astfel ca produsele alese sa nu corespunda) cat si in timpul instalarii pentru produsele ce au un grad de dificultate in instalare mai ridicat.

Mentenanta cat si montajul produselor se pot pune la dispozitie separat sau intr-un sistem de ofertare integrat functie de disponibilitatea clientului.

Personalul companiei este pregatit la majoritatea companiilor importante prin traninguri tehnice si de vanzari organizate de producatori de marca din Germania, Marea Britanie, Franta, Italia, Belgia, etc.

Suntem la curent cu noile tendinte din domeniu prin participarea la majoritatea targurilor importante din domeniu (Frankfurt, Bologna, Lyon, etc.)
Ne dorim ca dupa ce apelati la serviciile noastre sa va convingeti de profesionalismul nostru si sa ne recomandati ca pe un partener de incredere.

Despre Noi

Compania noastra face parte dintr-un grup de firme ce aduna atat in spatele sau cat si in al personalului propriu ani frumosi de experienta atat in zona premium a obiectelor sanitare cat si a spatiului de welness atat public cat si rezidential.

Ultimele noutati

  • Villeroy&Boch
    Villeroy&Boch
    Constientizarea prolemelor de mediu si susteniabilitatea joaca un rol important in filozofia companiei...
  • Dornbracht
    Dornbracht
    Compania Dornbracht s-a dezvoltat dintr-o afacere de familie care a intrat pe piata...

Informatii contact