Compania Dornbracht s-a dezvoltat dintr-o afacere de familie care a intrat pe piata obiectelor sanitare de inalta calitate acum peste 50 de ani. Calitatea, functionalitatea si designul sunt elementele principale ale filozofiei corporative care insumeaza aspiratiile Dornbracht.
Apa clara, pura este punctul de pornire al activitatii companiei si punctul de interes al departamentului de design. Toate produsele care poarta numele Dornbracht pun accent pe functionalitate si schimbare, aceasta fiind imperativa pentru mentinerea pozitiei pe piata.

Design-ul cuprinde modele traditionale, dar si progresive. Toate stadiile procesului de dezvoltare al unu produs se bazeaza pe mentinerea calitatii de la idea initiala pana la produsul finit. Combinand esteticul si practicul, Dornbracht creaza baterii din alama solida imbracate in crom, platina sau aur, pentru finisajul cel mai potrivit interiorului vizat.

Expertiza in a lucra cu apa si hidrosisteme se manifesta intr-o varietate de forme ale jetului produs de bateriile Dornbracht, de la ploaie si cascada, la un jet generos ce pulseaza sau unul imbogatit de aer pentru o atingere mai fina.

Lasă un răspuns